Köszöntöm!

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy megosszam mindazokat a tippeket, ötleteket, bevált praktikáimat, melyekkel családunkat, saját magunkat és a hétköznapjainkat tudjuk harmonikusabbá tenni.

Több mint 10 éve dolgozom fitoterapeuta természetgyógyászként, és ez idő alatt a hozzám forduló nők, férfiak, édesanyák, édesapák, nagymamák, nagypapák folyamatosan megerősítettek abban, hogy mindaz, amit javaslok nekik, amit hasznos tippként megosztok velük, mind-mind folyamatosan az egészségüket szolgálja. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy önnek is, kedves érdeklődő elérhetővé teszem tudásom, hogy így segítsem a mindennapjait.
Válassza ki, hogy milyen témában szeretne ötletet, tippet, majd kattintson a Letöltöm gombra (itt tud hírlevélre is feliratkozni), és pár lépés után máris olvashatja füzetem telis tele hasznos és bevált ötlettel.

3+1 tipp a harmonikus, feszültségmentes hétköznapokért

Hogyan lehetséges egyszerű, de annál nagyszerűbb praktikákkal a hétköznapjainkat harmonikussá, feszültségmentessé tenni?
Töltse le füzetecskémet, amiben 3+1 olyan tippet gyűjtöttem össze, melyek praxisom során már számtalan vendégemnél beváltak!
.

Hogyan legyen tudatosabban jelen a saját életében?

Hogyan lehetséges otthoni praktikákkal, hogy tudatosabban megélje a jelent, és ezáltal teremtsen harmóniát az életében?

Letölthető ingyenes füzetemben beszélek az egyik leghatásosabb módszerről, ha lecsendesedésre vágyik.

.
0
    0
    Kosár
    A kosár üres