Nagyon köszönöm az állapotfelmérést, nagyon jó élmény volt. Nem csupán a testi állapotomról kaptam értékes információt, hanem a lélek dolgait is átbeszéltük. A numerológia pedig nagyon sokat adott hozzá. Lívia kedves személyisége, szakmai tapasztalata és alapossága pedig hab a tortán. Köszönöm!

(Zsófi)

Már többször is ajánlottam másoknak az állapotfelmérést, mert tudom, hogy a meglévő fizikai tünetekre (ha vannak), enyhülést, gyógyulást hozhat, megmutatja a lélekben zajló folyamatokat, és ha elhatározzuk, hogy teszünk magunkért valamit, hajlandóak vagyunk változni, változtatni, akkor segít elindulni az úton.

(Judit)

Fantasztikus hely, fantasztikus terapeuta, fantasztikus ember!

Kellemes környezetben megnyílni, számomra is meglepő módon, mélységben. Nekem minden alkalom, kezelés nagyon hasznos!

Első alkalommal egy még általam sem ismert problémámat oldottad meg, illetve iránymutatásod által oldódott, oldottam meg. Egy következő alkalom néhány mondata által pedig bele mertem vágni, hogy megvalósítsam életem célját.

KÖSZÖNÖM!

(Viki)

Nagy várakozással érkeztünk meg Livihez a Biotitokba. Már az ajtón belépve éreztük, hogy jó helyen járunk, mert a barátságos kis bolt maga a nyugalom szigete. A mai rohanó világban, a sok stresszes élethelyzetben olyan jó volt letenni kicsit a gondokat és átszellemülni, felvidulni Livinél.

A férjem és én elsősorban kislányunk egészsége miatti aggodalmunkban kerestük fel Livit, aki mindent megtett azért, hogy megválaszolja a kérdéseinket és eloszlassa a félelmeinket. Az állapotfelmérés során az egész családunkat érintő gondokat feltárva mutatott rá problémákra, és világosított meg ok-okozati összefüggéseket a testi-lelki bajok mögött. Sok mindent kaptunk: természetes gyógymódot, javaslatot “gyógyító önterápiára” és rengeteg pozitív energiát.

Mivel éreztük a felmérés jótékony hatásait, ezért nem sokkal később ismét felkerestük Livit, hogy segítsen kezelni az ekcémámat, ami időről időre visszatért és hagyományos orvosi kezeléssel (még szteroidos krémmel sem) nem tudtam hosszú időre megszabadulni tőle. Livi tanácsait megfogadva 2 hét alatt elmúlt az ekcémám. Nagyon hálás vagyok neki, hogy természetes gyógymódot talált a problémámra.

Az állapotfelmérésem során az is kiderült, hogy milyen méreganyagtól terhelt a szervezetem, ami egy önszorgalomból végzett, többhetes tisztítókúra után megdöbbentő volt számomra. Rengeteg tea, tabletta és gyógyvíz kapható, de most már tudom, hogy hatékonyabban lehet szakértői segítséggel elvégezni a szervezet méregtelenítését. Mi nagyon örülünk, hogy felfedeztük magunknak a Biotitkot. Az a figyelem, szakértelem, kedvesség, ami felénk áradt, már önmagában jótékony hatással volt mindhármónkra. Nagyon hálásak vagyunk a tanácsokért, a segítségért, köszönjük szépen!

(B.Sz. Bernadett)

Livinél jártam:

Ma reggel fogalmazódott meg bennem, hogy leírjam, mi is történt velem – talán azért most, mert egy éve jártam körülbelül Livinél.

Talán mindenki egyetért velem, hogy Livi a „vesénkbe lát”. Nálam a szó szoros értelmében a vesémbe látott,  amin keresztül kapcsolatot oldottunk.

A konkrét személlyel azóta nyugodtabb, elfogadóbb a kapcsolatunk, bár én előtte sem éreztem rossznak.

Az első oldás után döbbenetes érzés volt, miután kiírtam magamból, amit ki kellet írni. Pontosabban már a levélírás is, mert valóban felszínre tudott jönni rengeteg elfojtott dolog, amit nem is éreztem. Mindenkinek azt javaslom, írja meg azt a levelet, még akkor is, ha azt érzi, nem segíthet – de igen, segít, működik!!

Az én történetem viszont a kontroll után lett igazán érdekes.

A kontroll után, rögtön másnap nagyon korán reggel volt egy rémálmom. Nagyon éber állapotban lehettem, mert a mai napig elég élesen bennem van. Az érdekessége, hogy egy másik kapcsolatról volt szó az álomban, pontosabban arról a kapcsolatról érintőlegesen beszéltünk „csak”. Nem is tudom, milyen állapotban keltem, nagyon rossz érzésekkel. Szerencsére hamar a tudatomnál voltam, tudtam, hogy egy rossz álom volt, de régi elfojtott félelmeimet a felszínre hozta. Amiről tudtam, hogy foglalkoznom kell vele, hisz a félelmek jeleznek – egyik barátom szavaival élve: a félelmekkel szembe kell szállni.

Kb. 2 hét alatt kitisztult bennem egy válasz, egy döntés, ami megoldáshoz vezetett. Október 2-án meg is jött a döntésem eredménye  Elindult egy folyamat, melynek a megoldása az idén tavasszal meg is született.

Azóta is hiszem, és nem tudok elég hálás lenni Livinek, hogy ott akkor egy éve a beszélgetésünkkel elindította ezt a folyamatot, mely mára már le is zárult.

Köszönöm Neked, Livi!

Szeretettel: Kati

A mi történetünk kb. másfél éve kezdődött, ekkor jártunk először Livinél, méghozzá az akkor 5 éves kisfiunkkal, Barnabással. Ő akkor elég rossz állapotban volt, mert az állandó ugató köhögése miatt szinte 2 hetente orvoshoz jártunk és egyik gyógyszer sem bizonyult tartósan hatásosnak nála. Mivel én ekkor még nagyon szkeptikus voltam a természetes gyógymódok iránt ezt a lehetőséget szinte utolsónak hagytam! De örök hálám az életnek, amiért valahogy mégis elvezetett oda. Már az első találkozás alkalmával a férjem is és én is nagyon szimpatikusnak találtuk Livit, aki rengeteg türelemmel, szakértéssel fordult a kisfiunkhoz.

Olyannyira meggyőzött minket, hogy nem sokkal később a férjem is és az ő unszolására én is bejelentkeztem hozzá! Közben Barnabás egyre jobban lett, egyre ritkábban lett beteg és mostanra odáig jutottunk, hogy szinte nem látjuk az orvost. Livi csodálatos teakeverékének hála (amit azóta az egész család használ),  ha egy kicsit is köhög, azonnal itatom vele és 10-ből 9-szer nem kell orvoshoz fordulnunk!

A férjemnek is sokat segítettek ezek a találkozók, azt gondolom, elsősorban lelki szinten (és ebből adódóan fizikailag is), és az külön jó volt ebben, hogy mivel mindketten jártunk, Livi kompletten látta a bajok forrását és így hatásosabban tudott segíteni.

Mikor az első találkozómra mentem, szinte állandóan fájt a vesém, a hasam, a gyomrom és nagyon lehangolt állapotban voltam. Mára mondhatom, hogy ezek nagy része eltűnt, és ha elő is jön, tudom hova forduljak. Livi nagyon türelmes, kitűnő hallgatóság és a tanácsai mindig segítettek. Talán az én esetemben a legnagyobb a változás, mert ha valaki, én aztán nem hittem ezekben a dolgokban, de amilyen változáson azóta átestem, még számomra is hihetetlen.

Nagyon hálás vagyok, hogy megismerkedhettem Livivel, mert egy olyan utat mutatott nekem, amit egyre nagyobb érdeklődéssel igyekszem követni nap mint nap. Nem mellékesen pedig a családunk  egészségesebb, mint valaha.

Egyszóval nagyon köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy keresse fel ezt a nagyszerű helyet!

(B. Barbara)