Akció!

Citromfűvel töltött felhő sópárna

4 600 Ft 4 140 Ft

A Pöttöm Design citromfűvel töltött felhő sópárnájának anyaga 100%-os baba-barát OEKO-TEX Standard 100 minősítésű pamutvászon textilből készül; belül pamutvászon anginba van töltve a Himalája-só, külső huzata mosható.

Citromfű, a “zöld Seduxen”
Avicenna, a perzsa származású orvos, filozófus, tudós szerint “a mézfű az ész és a szív boldogságának okozója”. Igazat szólt, mert a citromfű nyugtató, stresszoldó, hangulatjavító herba. A citromfű értékes hatóanyagai nemcsak az idegrendszert nyugtatják, hanem fokozzák a koncentrálóképességet; a citromfű görcsoldó, epehajtó, vírus ellenes hatású, csillapíthatja a migrénes fejfájást. Egy régi füveskönyv ajánlása szerint visszahozza a fiatalságot, megerősíti az idegeket, elűzi a bágyadtságot. Véleményem szerint az egyik legfinomabb ízű és illatú gyógynövény. Ezt a 3,5 éves kisfiam is alátámasztja nap mint nap, amikor a citromfüves felhőpárnáját illatos párnának nevezi.

Használata: A Himalája-só melegen és hidegen is alkalmazható különböző betegségek és egészségügyi problémák esetén. A sópárnát a felmelegítéshez tegye 50-60 fokos sütőbe, 20-30 percre. Közvetlenül használat előtt mindig ellenőrizze a hőmérsékletét, mert a túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mikrohullámú sütőbe ne helyezze, mert a só megéghet, a gyógynövény pedig veszít az életerejéből.

Felmelegítve: A megfelelő hőmérsékletű sópárnát helyezze a problémás területre, vagy alváskor a fej mellé helyezze. Felmelegítve az alábbi problémák esetén alkalmazható: megfázás, nátha, hörghurut, arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, immunerősítés, hasfájás, menstruációs görcs.

Lehűtve: A sópárnát tegye 20-30 percre a fagyasztóba, majd alkalmazza a problémás területen. Lehűtve az alábbi felmerülő problémák esetén alkalmazható: zúzódás, rándulás, ficam, köszvény.

Melegítés és hűtés nélkül is alkalmazható, mert a só szoba-hőmérsékleten az ágyban a fejrésznél a párna mellett a testhőnek és a meleg leheletnek köszönhetően is kifejti a jótékony hatását.

1 éves kortól alkalmazható, csecsemőknél és kisgyermekeknél alváskor szülői felügyelet mellett.

Tömeg: 500 g

Készítő: Pöttöm Design

Figyelem: A párna huzata eltérő lehet a képen látható huzattól!

HA RENDELKEZIK KUPONKÓDDAL, KÉREM, íRJA BE A TERMÉKLEíRÁS ALATTI ÜRES MEZŐBE VAGY A PÉNZTÁRNÁL A RENDELÉS JEGYZETEK MEZŐBE!

1 készleten

Megosztom:
0
    0
    Kosár
    A kosár üres