Bodzavirággal töltött felhő sópárna

4 600 Ft

A Pöttöm Design Bodzavirággal töltött felhő sópárnájának anyaga 100%-os baba-barát OEKO-TEX Standard 100 minősítésű pamutvászon textilből készül; belül pamutvászon anginba van töltve a Himalája-só, külső huzata mosható.

A legaromásabb gyógynövények egyike a bodza, amit már az ókoriak is ismertek. Már annak idején is megfázásra, a hurutok oldására javasolták. A bodza szépséges ernyős virágját májusban-júniusban gyűjtjük, amikor a szélén nyílni kezdenek a kis, halványsárga virágok (ekkor a legmagasabb a hatóanyag-tartalma). A bodza főbb hatóanyagai között megtaláljuk az illóolajat, flavonoidokat (rutin, szambucin), ciánglikozidot (szambunigrin), szaponinokat, különböző savakat.
A bodzavirág kitűnő fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású, csillapítja a köhögést, nyugtatja és tisztítja a felső légutakat, hörghurutra, rekedtségre és fülfájásra is használható.
A Himalája só és a bodza hatóanyagai együtt megsokszorozódott nyálkaoldó, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatást biztosítanak, amit mindenkinek érdemes tapasztalnia. Alkalmazhatjuk prevenciós céllal is kicsiknél és nagyoknál.

Használata: A Himalája-só melegen és hidegen is alkalmazható különböző betegségek és egészségügyi problémák esetén. A sópárnát a felmelegítéshez tegye 50-60 fokos sütőbe, 20-30 percre. Közvetlenül használat előtt mindig ellenőrizze a hőmérsékletét, mert a túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mikrohullámú sütőbe ne helyezze, mert a só megéghet, a gyógynövény pedig veszít az életerejéből.

Felmelegítve: A megfelelő hőmérsékletű sópárnát helyezze a problémás területre, vagy alváskor a fej mellé helyezze. Felmelegítve az alábbi problémák esetén alkalmazható: megfázás, nátha, hörghurut, fülfájás, rekedtség, hasfájás, menstruációs görcs.

Lehűtve: A sópárnát tegye 20-30 percre a fagyasztóba, majd alkalmazza a problémás területen. Lehűtve az alábbi felmerülő problémák esetén alkalmazható: zúzódás, rándulás, ficam, köszvény.

Melegítés és hűtés nélkül is alkalmazható, mert a só szoba-hőmérsékleten az ágyban a fejrésznél a párna mellett a testhőnek és a meleg leheletnek köszönhetően is kifejti a jótékony hatását.

1 éves kortól alkalmazható, csecsemőknél és kisgyermekeknél alváskor szülői felügyelet mellett.

Nézze meg a bodzavirágos csomagajánlatomat is: “Gyógynövényes kényeztetés” csomag

Tömeg: 500 g

Készítő: Pöttöm Design

Figyelem: A párna huzata eltérő lehet a képen látható huzattól!

HA RENDELKEZIK KUPONKÓDDAL, KÉREM, íRJA BE A TERMÉKLEíRÁS ALATTI ÜRES MEZŐBE VAGY A PÉNZTÁRNÁL A RENDELÉS JEGYZETEK MEZŐBE!

1 készleten

Megosztom:
0
    0
    Kosár
    A kosár üres