Fényre várva

A tél vége felé az energiaraktáraink valamelyest megcsappanhatnak, ha nem vagyunk elég figyelmesek önmagunkkal. Ilyenkor jól jöhet némi plusz vitamin, ásványi anyag, ami átsegít bennünket a télből a tavaszba. Különösen az idei téli szezonban lehetett igaz, hogy a december 21-i téli napfordulót nagyon vártuk, hogy valóban elindulhassunk a fény felé. Ettől a naptól kezdve a nappalok egyre hosszabbak, bár eleinte ezt még nemigen érzékeljük a fizikai szemünkkel. Azonban ha nemcsak ezzel a fizikai érzékszervünkkel pórbáljuk meg érzékelni a világot, akkor láthatjuk, hogy december 21-vel minden évben tényleg napról napra közelebb kerülünk a fényhez, a kikelethez.

Rendkívüli hatóanyagok

Ehhez a folyamathoz én idén a REVITAE kapszulát hívtam segítségül. Nagyjából december közepe óta fogyasztom, esténként veszek be 1 kapszulát. Szokásomhoz híven most is, ahogy írom ezeket a sorokat, idetettem magam elé a dobozát. Ránézek, és a meleg narancssárga árnyalat, a homoktövis látványa máris pozitív hatással van a hangulatomra. A homoktövisen kívül tartalmaz még kínai ördögcérnát (goji), kudzut (japán nyílgyökér), körömvirágot, ginzenget, Chlorella algát, páfrányfenyő kivonatot, tökmagolajat. A termék legfőbb összetevője a kínai ördögcérna, ami a hagyományos kínai orvoslás szemléletmódja szerint a vese és a máj energetikai pályáját harmonizálja; kiemelt hatásterületei: az életerő, lelki problémák, érrendszer, alvás, az öregedéssel összefüggésbe hozható panaszok. Már önmagában a kínai ördögcérna is valami kis csodálatos éléskamra a szerveztünk a számára: megtalálható benne 18-féle aminosav (beleértve az esszenciális aminosavakat is) és 21 nyomelem.

A REVITAE-ben magas arányban megtalálható a flavonoid nevű hatóanyag a gingko kivonatával együtt hatékonyan távolítják el a szervezetünkből a szabad gyököket és pozitívan hatnak az érrendszerre, illetve a nyálkahártya állapotára. A fentebb említett kudzu képes harmonizálni a szerotonin és a melatonin nevű hormonok termelődést, ezáltal támogatja a pihentető alvást, és hozzájárul a derűsebb kedélyállapothoz.

Összességében azt tudom írni erről az Energy termékről, hogy a benne lévő hatóanyagok erőteljesen növelik az életerőt, az optimizmust és segítik a szövetek regenerációját azáltal, hogy támogatják a szervezet anyagcsere-folyamatait.

Szeretettel:

Lívia, az Ön gyógynövényszakértője

fitoterapeuta természetgyógyász

(A cikkben olvasható információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és nem jelentenek útmutatást betegségek gyógyítására. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!)

Megosztom: