Portékakínálat

Ismerje meg személyesen is a balatonfüredi Biotitok Gyógytéka, Energy Klub Balatonfüred portékakínálatát!

  1. október 1-től mint balatonfüredi Energy Klub is várom szeretettel az Energy termékek kedvelőit, illetve azokat is, akik nyitottak a gyógynövényes, természetes étrend-kiegészítőkre, kozmetikumokra. Széles termékpalettával, tanácsadással, a klubtagoknak rendszeres akciókkal tudunk kedveskedni. Az Energy klubtagok részére tudjuk biztosítani a klubtagsági kedvezményeket.

Portékakínálatomban megtalálja többek között a következő ínyencségeket:

GYÖRGYTEA: A BÜKKI FÜVESEMBER, SZABÓ GYURI BÁCSI GYÓGYTEÁIT, köztük a különösen híres DIABESS teakeveréket is

– tisztított, szűrt, enyhén lúgos Pi-víz (visszaváltható kannában)

Bach-virágesszencia cseppek, az Elsősegély csepp készleten is megtalálható mindig

– a magyar PANAROM aromaterápiás megoldásai: 100% tisztaságú, bevizsgált illóolajai, illóolaj-keverékei, aromavizei

ESZTERKRÉM szeretettel és kézzel készített szépségápolási termékeit, többek között:

Rózsa elixír arckrém

Extra tápláló krém (ekcémás bőrre is)

Szemkörnyékápoló krém

Citromfüves dezodor

Körömvirág balzsam

Kézkrém

Lássukcsak! Próbacsomag

 

L’ERBOLARIO olasz natúr kozmetikumokat

Jöjjön el és tapasztalja meg a csodálatos, természetes illatokat, miként kényeztetik minden érzékszervét!

Én már tudom, milyen érzés, amikor a természetes, ápoló anyagok, olajok feltöltik élettel a bőrömet. Mivel magam és családom is kipróbálta, használja a L’erbolario termékeit, hiteles személyként tudok beszámolni a tapasztalatokról, élményekről. Ha nincs határozott elképzelése, hogy mire is van szüksége, segítek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket, illatot!

 

Aki már kipróbálta és rendszeresen használja:

“Az interneten kutakodtam natúr kozmetikumok után, mikor ráleltem a L’ERBOLARIO márkára. Olasz szimpatizáns lévén először tartottam egy kicsit attól, nehogy az elfogultság vezessen, de a termékek kipróbálása után nagyon hamar beigazolódott kiválóságuk. Már jó ideje használom őket, a tusfürdőtől kezdve a testápolón át az arckrémig, kéz- és lábkrémig, de csak jó tapasztalataim vannak. A L’ERBOLARIO termékek nem csak a bőrre vannak jó hatással, de kedvesek a szemnek, ill. orrnak is, ugyanis a híres olasz formatervezés nem kizárólag az autóiparban, ill. divatban van jelen, de a kozmetikumok terén is. Szemet gyönyörködtető, ízléses a termékek csomagolása, illatanyaguk pedig egész nap elkíséri az embert.

Számomra nemcsak maga a termék fontos, de az is, hogy milyen úton/áron jut el hozzám. Megismerkedvén a cég történetével, tovább növelte szimpátiámat, hogy munkájuk során nagy gondot fordítanak a környezet védelmére, valamint, hogy kísérleteikhez nem használnak fel állatokat!

Az már csak a jéghegy csúcsa, hogy ezeket a kiváló termékeket Veszprém megyében egyedüliként éppen lakhelyemen, Balatonfüreden lehet megvásárolni, köszönhetően a Biotitok Gyógytékának.” (H. Andrea)

 

Személyesen Balatonfüreden, a Kossuth u. 19. szám alatti üzletben tudok segíteni önnek.

Várom szeretettel!

0
    0
    Kosár
    A kosár üres