Kakukkfűvel töltött felhő sópárna

4 600 Ft

A Pöttöm Design kakukkfűvel töltött felhő sópárnájának anyaga 100%-os baba-barát OEKO-TEX Standard 100 minősítésű pamutvászon textilből készül; belül pamutvászon anginba van töltve a Himalája-só, külső huzata mosható.

A legaromásabb gyógynövények egyike a kakukkfű. A karakteres kakukkfű egy nagyon intenzív illatú és ízű aromás gyógynövény. A kakukkfű kiválóan fertőtleníti a szervezetet és erősíti az immunrendszert. Felső légúti gyulladások, hörghurut esetén különösen ajánlom. Ez a hatása különösen jól érvényesül a Himalája sóval vegyítve, hiszen támogatják egymás hatását. Elárulok egy nagyon fontos titkot a kakukkfűről: inhaláláshoz ugyanúgy kell alkalmazni, mint a klasszikus kamillát. Ám van egy óriási különbség a kétféle növénnyel történő gőzölés között: arc-, homloküreg-gyulladás esetén tilos a kamillás gőzölés, mert a kamilla szárítja a nyálkahártyát, emiatt odaégeti a váladékot a nyálkahártya felszínére, ahelyett, hogy eltávolítaná. Tehát arc- és homloküreg gyulladás esetén nyugodt szívvel inkább a kakukkfüvet ajánlom.

Használata: A Himalája-só melegen és hidegen is alkalmazható különböző betegségek és egészségügyi problémák esetén. A sópárnát a felmelegítéshez tegye 50-60 fokos sütőbe, 20-30 percre. Közvetlenül használat előtt mindig ellenőrizze a hőmérsékletét, mert a túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mikrohullámú sütőbe ne helyezze, mert a só megéghet, a gyógynövény pedig veszít az életerejéből.

Felmelegítve: A megfelelő hőmérsékletű sópárnát helyezze a problémás területre, vagy alváskor a fej mellé helyezze. Felmelegítve az alábbi problémák esetén alkalmazható: megfázás, nátha, hörghurut, arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, immunerősítés, hasfájás, menstruációs görcs.

Lehűtve: A sópárnát tegye 20-30 percre a fagyasztóba, majd alkalmazza a problémás területen. Lehűtve az alábbi felmerülő problémák esetén alkalmazható: zúzódás, rándulás, ficam, köszvény.

Melegítés és hűtés nélkül is alkalmazható, mert a só szoba-hőmérsékleten az ágyban a fejrésznél a párna mellett a testhőnek és a meleg leheletnek köszönhetően is kifejti a jótékony hatását.

1 éves kortól alkalmazható, csecsemőknél és kisgyermekeknél alváskor szülői felügyelet mellett.

Tömeg: 500 g

Készítő: Pöttöm Design

Figyelem: A párna huzata eltérő lehet a képen látható huzattól!

HA RENDELKEZIK KUPONKÓDDAL, KÉREM, íRJA BE A TERMÉKLEíRÁS ALATTI ÜRES MEZŐBE VAGY A PÉNZTÁRNÁL A RENDELÉS JEGYZETEK MEZŐBE!

Elfogyott

Megosztom:
0
    0
    Kosár
    A kosár üres