Csakraolaj szett

6 930 Ft

Aromaterápiás illóolaj-keverékek kizárólag párologtatásra. A testi-lelki harmóniánkhoz nagyban hozzájárul a csakráink állapota. Ha kibillenünk az egyensúlyunkból, az egységünkből, akkor erre ezek az energiaközpontok is reagálnak, alul- vagy túlműködéssel. Jó hír azonban, hogy az energiaközpontjainkat az illatokkal is tudjuk finomra hangolni, és így hatni a testi-lelki egészségünkre.

A csakra szanszkrit eredetű szó, jelentése „kerék”. A csakrák forgó, örvénylő mozgást végző energiaközpontok, melyek felelnek a testi-lelki energiánkért. Az egyes csakrákat fizikai szinten a belső elválasztású mirigyekhez kapcsolhatjuk: gyökér csakra (muladhara) – mellékvese, szex (szakrális) csakra (svadisthana) – ivarmirigyek, napfonat csakra (manipura) – hasnyálmirigy, szív csakra (anahata) – csecsemőmirigy, torok csakra (visuddha) – pajzsmirigy, harmadik szem csakra (ajna) – agyalapi mirigy, korona csakra (sahasrara) – tobozmirigy.

A csakraolaj szett tartalma:

 1. gyökér csakra illóolaj-keverék
 2. szex (szakrális) csakra illóolaj-keverék
 3. napfonat csakra illóolaj-keverék
 4. szív csakra illóolaj-keverék
 5. torok csakra illóolaj-keverék
 6. harmadik szem csakra illóolaj-keverék
 7. korona csakra illóolaj-keverék

HA RENDELKEZIK KUPONKÓDDAL, KÉREM, íRJA BE A TERMÉKLEíRÁS ALATTI ÜRES MEZŐBE VAGY A PÉNZTÁRNÁL A RENDELÉS JEGYZETEK MEZŐBE!

Kategóriák: ,
Megosztom:
0
  0
  Kosár
  A kosár üres