Mandalás opál bögre – 4. csakra

2 200 Ft

Az opálos hatású üveg bögrén a negyedik csakrához tartozó zöld színű mandala és hozzá illő felirat/mantra látható: “A szeretet bennem él és körülvesz minden pillanatban”.

A csakra szanszkrit eredetű szó, jelentése „kerék”. A csakrák forgó, örvénylő mozgást végző energiaközpontok, melyek felelnek a testi-lelki energiánkért. Az egyes csakrákat fizikai szinten a belső elválasztású mirigyekhez kapcsolhatjuk: gyökér csakra (muladhara) – mellékvese, szex (szakrális) csakra (svadisthana) – ivarmirigyek, napfonat csakra (manipura) – hasnyálmirigy, szív csakra (anahata) – csecsemőmirigy, torok csakra (visuddha) – pajzsmirigy, harmadik szem csakra (ajna) – agyalapi mirigy, korona csakra (sahasrara) – tobozmirigy.

A buddhista tradíciókból eredő mandala különleges módon hat a szellemre, lélekre. Látványa és készítése is felér egy meditációval, ami a középpontunk felé visz bennünket.

HA RENDELKEZIK KUPONKÓDDAL, KÉREM, íRJA BE A TERMÉKLEíRÁS ALATTI ÜRES MEZŐBE VAGY A PÉNZTÁRNÁL A RENDELÉS JEGYZETEK MEZŐBE!

1 készleten

Kategóriák: ,
Megosztom:
0
    0
    Kosár
    A kosár üres