Mini természetgyógyászati konzultáció online

Kelemen Lívia vagyok, fitoterapeuta szakvégzettségű természetgyógyász. 2006 óta van lehetőségem segíteni a hozzám fordulók testi-lelki egészségét.

Misszióm, hogy minél több ember váljon test- és lélektudatosabbá a mindennapokban.

Ezzel az online szolgáltatással szeretném Önt megkímélni az utazás fáradalmaitól, hogy otthona kényelmében és biztonságában kaphassa meg azt a szakmai segítséget, amire éppen vágyik.  Hasonlóan a személyes konzultációhoz, itt is megbeszéljük a kórtörténetet és az aktuális tüneteket. A természetgyógyászat szemléletmódjának megfelelően igyekszem holisztikusan, azaz a testet-lelket segítő, emelő javaslatot adni étrend-kiegészítőkre, vitaminokra, természetgyógyászati módszerekre, technikákra. A cél mindig az, hogy az öngyógyító rendszereink képesek legyenek jól működni. Ehhez időnként a testünknek egy kis plusz segítségre, támogatásra van szüksége.

 

Kiknek ajánlom a mini online természetgyógyászati konzultációt?

Akut problémákra, tünetekre, kérdésekre tudunk személyre szabott megoldást megbeszélni, akár influenzaszerű tünetek (beleértve a koronavírust is).

Meghűlés,

felfázás,

nőgyógyászati problémák,

stressz fizikai és/vagy lelki tüneteihez kapcsolódó javaslatokat tudunk egyeztetni.

 

Tudnivalók az időponttal és a díjazással kapcsolatban:

Az időpont egyeztetése után ímélben elküldöm a díjbekérőt. A díjbekérő pénzügyi teljesítése után válik az időpont véglegessé.  A konzultáció Skype videóhívással történik, a linket a fizetés megtörténte után küldöm ki. Az íméles egyeztetés során minden technikai segítséget megadok annak érdekében, hogy az online konzultáció zökkenőmentes legyen.

A beszélgetés során elkészítem a szükséges természetgyógyászati dokumentációt, amit elektronikusan továbbítok.

A konzultáció díját a konzultációt követően megküldött elektronikus számla alapján tudja elutalni a számlán szereplő bankszámlaszámra.

A konzultációt megelőző 24 óráig történő lemondás esetén a tanácsadás díját visszautalom. Amennyiben a lemondás az időpontot megelőző 24 órán belül történik, a tanácsadási díj nem kerül visszautalásra.

A konzultáció díja: 9000 Ft/30 perc. 

 

Forduljon hozzám bizalommal,

foglaljon időpontot a következő telefonszámon:

06 20 595 3062

 

 

Kelemen Lívia

az Ön gyógynövényszakértője

okl. fitoterapeuta természetgyógyász

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üres