Holisztikus állapotfelmérés 

Kelemen Lívia vagyok, fitoterapeuta szakvégzettségű természetgyógyász. A holisztikus állapotfelméréssel és ezen belül a teljes mértékben személyre szabott terápiás javaslatokkal 2006 óta segítem a hozzám fordulók testi-lelki egészségét, harmóniáját.

✅ A legjobb tudásom és tapasztalatom szerint szívesen segítek Önnek is megfejteni, hogy a betegsége/állapota milyen egyéni üzenetet hordoz, illetve segítek meghatározni a szükséges, személyre szabott, testet-lelket érintő terápiát is.

✅ Törődjön magával akkor is, amikor a betegségtünetek még nem jelentkeznek, vagy minden vizsgálat negatív eredménnyel járt és valahogy mégsem érzi jól magát!

✅ Ha úgy érzi, hogy az életmódváltásban van szüksége segítségre, támogatásra, akkor is keressen bizalommal!

Misszióm, hogy minél több ember váljon test- és lélektudatosabbá a mindennapokban.

Véleményem és tapasztalatom szerint az emberre mindig holisztikusan kell tekinteni, azaz a test – lélek – szellem hármasságát kell szem előtt tartani. Amennyiben tisztában vagyunk azzal, hogy a testi tüneteink, a betegségeink hátterében milyen lelki ok húzódik, a gyógyulás sokkal tartósabban, könnyebben mehet végbe, hiszen a gyökerénél fogjuk meg a problémát.

A cél mindig az, hogy az öngyógyító rendszereink képesek legyenek jól működni. Ehhez időnként egy kis plusz segítségre, támogatásra van szüksége.

 

–>> Páciensek ezt mondták az állapotfelmérésről <<–

 

Hogyan történik a vizsgálat?

Az állapotfelmérés első felében a Magnetspace testelemzővel a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgáljuk meg, az eredményei alapján képet kapunk sejtjeink, szerveink állapotáról:

 • gyors, fájdalommentes
 • részletes tájékoztatást nyújt szerveink működéséről
 • kisgyermekeknél is elvégezhető

A mérés során már azelőtt láthatjuk az egészségben várható változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

A mérés második felében következik az ajándék numerológiai elemzés, amikor a születési dátum segítségével mélyebben elemezzük a személyiséget. Látjuk azokat az adottságokat, személyiségjegyeket, tulajdonságokat és fejlődési lehetőségeket, egészségügyi gyenge pontokat, amelyekkel Ön megszületett. Ez utóbbinak bőven szentelünk figyelmet.

Ezután megyünk kicsit még mélyebbre a beszélgetésben, és tárjuk fel a test üzeneteit. Minden esetben úgy irányítom a beszélgetést (a szakmai ismereteim és az intuícióm segítségével), hogy ezekre rálássunk és meg tudjuk beszélni a megoldásokat. 

A végén összeállítom a személyre szabott, testet-lelket támogató terápiás javaslatot. Ha még marad Önben kérdés, gondolat, van lehetőség ezek átbeszélésére. Nagyon sok páciensem szeret 2-3 havonta eljönni egy kontroll visszamérésre, szoktam is ajánlani a lehetőséget. Ennek az időpontját is meg tudjuk beszélni.

Ha van 6 hónapnál nem régebbi vérképe, hozza magával! Az eredményeket funkcionális szempontból átnézve megbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat

 

Mitől teljesen egyedi az általam végzett állapotfelmérés?

Úgy gondolom, hogy egy gép nem képes beleérezni a gondolatainkba, a bennünk zajló érzelmi folyamatokba, a vívódásainkba, a félelmeinkbe, szorongásainkba, amik egy idő után fizikai tüneteket is képesek okozni. Éppen ezért a mérés során nem bízunk mindent a gépre, hanem terapeutaként aktívan használom az intuíciómat, a pszichológiai és pedagógiai, a természetgyógyászati és anatómiai, valamint a hagyományos kínai orvoslásról szerzett ismereteimet is.

A ma élő ember folyamatos és különféle stressz hatásoknak van kitéve, melyek óhatatlanul hatnak a szervezetre. Nemcsak a külső környezetből érkező mérgek terhelhetik a szervezetet, hanem a belső, lelki mérgek is. Ez utóbbiak közé sorolhatjuk többek között a mérgelődést, a lelkiismeret-furdalást, az önbántó gondolatokat, és még sorolhatnám. Amennyiben tisztában vagyunk azzal, hogy milyen lelki ok húzódik meg egy-egy betegség hátterében, a gyógyulás sokkal tartósabban, könnyebben mehet végbe, hiszen a gyökerénél fogjuk meg a problémát. Pont emiatt helyezek a beszélgetés során nagy hangsúlyt a belső történésekre, a lélek rezdüléseire is a fizikai tünetekből, tapasztalásokból kiindulva.

Olyan, könnyen elsajátítható, a hétköznapokban is alkalmazható technikákat adok át, mutatok meg (pl. stresszkezelő technikák, önbizalmat és önszeretetet erősítő gyakorlatok, az elengedést és megbocsátást segítő módszerek), amelyek segítségével hamar megérezheti a pozitív irányú változásokat.

Jó hírem a szülőknek, hogy gyermekekkel is nagyon jól szoktunk együttműködni, az állapotfelmérés akár már újszülötteknél is elvégezhető! Gyermekek mérése során kérem, hogy legalább az egyik szülő legyen jelen a beszélgetés során.

 

A felmérés során a következő fizikai területekről kapunk információt:

 1. A szervezetben előforduló nyomelemek mennyiségi elemzése (Mg, Ca+, Fe, Se, Pb, Zn, vitaminok stb.)
 2. Az emberi szervezetben előforduló toxinok mennyisége
 3. Vércukorszint-elemzés
 4. Reumás csontbetegségek előfordulása
 5. Csontsűrűség-elemzés
 6. Csontbetegségek jellemzőinek elemzése
 7. Agyi idegek állapotának elemzése
 8. Tüdőfunkció elemzése
 9. Gyomor- és béltraktus működésének elemzése
 10. Keringés és az agyi erek állapotának elemzése
 11. Epehólyag működésének elemzése
 12. Máj működésének elemzése
 13. Hasnyálmirigy működése
 14. Vese működésének elemzése
 15. Prosztata jellemzőinek elemzése
 16. Férfi szexuális működés jellemzőinek elemzése
 17. Nőgyógyászati elemzés
 18. Hormonrendszer
 19. Elhízás mutató
 20. Bőr analízis
 21. Mell analízis
 22. Nehézfémek
 23. Allergének
 24. Aminosavak
 25. Szemek
 26. Fizikai állapot, vízhiány, oxigénhiány, sav-bázis egyensúly
 27. Paraziták, gombák
 28. Fül

Mit kap Ön az állapotfelmérés és a kontroll találkozók alkalmával?

– komplex, teljes mértékben szabott megoldást a problémájára
– objektív rálátást nyer saját magával kapcsolatban, így könnyebben és tisztábban meglátja a problémájának bizonyos összefüggéseit
– jobban megismeri önmaga és a szervezete működését
– ha szükséges, akkor továbbirányítom szakorvoshoz, más szakterületen működő természetgyógyászhoz
– nemcsak gyógynövényes terápiás javaslatot hall, hanem segítő technikákat, módszereket is mutatok, melyek segítségével könnyebben tudja megélni, kezelni a helyzeteket
– teljes odafigyelést, amikor az együtt töltött idő csak Önről szól

 

–>> Páciensek ezt mondták az állapotfelmérésről <<–

 

Ajándék is jár – nem is egy, hanem mindjárt kettő!

 • Minden vendégemnek, aki részt vesz az állapotfelmérésen és az egészségi állapota engedi (nincs pacemaker, implantátum, idegen test beültetve a testébe, illetve nem várandós), ajándékba adok egy mágnesterápiás kezelést, ami a felmérés közben történik.
 • A mérés elején mindenki kap egy rövid numerológiai/számmisztikai elemzést is a személyiségéről. Dióhéjban összefoglalom, hogy a születési dátuma miket árul el önről, mikre érdemes odafigyelni ahhoz, hogy még alaposabban megismerje a saját rezdüléseit, és ezáltal jobban érezze magát a bőrében.

 

 

Készen áll? Foglaljon időpontot!

Bejelentkezés: 06 20 595 3062 

(Csütörtökönként Veszprémben is tudunk találkozni!)

 

Első alkalom, az állapotfelmérés (90 perc): 40.000 Ft
Kontroll visszamérés (alkalmanként kb. 40 perc): 18.000 Ft  

Kelemen Lívia

az Ön természetgyógyásza

okl. fitoterapeuta természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó