Tapasztalatok


Vendégkönyv

„Ma betévedtem az üzletbe valami olajért, és nagyon kellemes meglepetés ért, mikor kiderült, hogy ez nem egy szimpla üzlet, itt a betérő figyelmességgel, kedvességgel, szakértelemmel találkozik, akár sok pénzt hagy ott, akár csak érdeklődni tér be. Ráadásul épp olyan szolgáltatások, termékek szerepelnek a kínálatban, amikre nekem most a legnagyobb szükségem van. Köszönöm, hogy Rátok találtam!” (Szabó Zsuzsa, 2013. január 23.)

„Szia kedves Lívia. Múlt héten voltunk a boltban és vettünk ott pár dolgot. Nagyon finom volt a tea ( Mosoly tea azt hiszem almás) elfogyott pár nap alatt. A shea vaj nagyon jó minőségű. A szódabikarbóna, amit ott vettünk is nagyon jó minőségű, én hajamra használom úgy, ahogy megbeszéltük és sokkal lágyabb lett tőle.” (J.I.)

Nagyon kellemes a helyed Lívia, és a tudásod hasznos! Büszke vagyok rád, és büszkén ajánlom a vállalkozásod! :-))))” (Farkas Anikó, kanadai-magyar wellness szakember)

———

„Eldobtam a botomat

Pontosabban: lecseréltem. Hogy mire? Hát gyógyteákra. Több mint fél éve különféle módokon gyógyítgatják kiújult térdízületi gyulladásomat. Fizikoterápiától a fájdalomcsillapító injekciók, tabletták, kenőcsök és jegeléseken át terjedtek a gyógymódok. Ezek ellenére a lépcsőn járást, a fontos napi mozdulatokat (öltözködés, kádba lépés, leülés, felállás) fájdalom kísérte. Szomorúan vettem tudomásul, hogy sosem fogok már „… egy kis dombra lecsücsülni”, legfeljebb a botommal „sétálunk, sétálunk”. Ezt tettem Balatonfüreden is, amikor a járda mellett megláttam egy táblát: Biotitok Gyógytéka. Milyen szerény, egyszerű, letisztult, hivalkodástól mentes hirdetőtábla! Itt tudnak valamit! Talán az én fájdalmam titkát is?!

Belépek. Udvarias fogadtatás, ízléses, egyszerű berendezés. A kedves hölgy nekem beszél, engem kérdez, nekem magyaráz, velem foglalkozik. Jó modorú, bizonyára így született. Hurrá, megvan a titok első fele! Átérzi a helyzetemet és javaslatot tesz: három gyógynövény forrázata fél liternyi vízben. Fontos, három hét kezelés után egy hét szünetet tartani! Aki mindezt macerásnak tartja, annak vigasztalásul elmondhatom, hogy csak az első két nap nehéz. Bele lehet szokni. Különben is az egy hét szünet alatt néhányszor lehet „… egy kis dombra lecsücsülni…” BOT NÉLKÜL!”

Pete Lászlóné nyugdíjas tanító, tankönyvek szerzője

Budapest, 2013. szeptember 21.

——–

Holisztikus állapotfelmérés

„Fantasztikus hely, fantasztikus terapeuta, fantasztikus ember! Kellemes környezetben megnyílni, számomra is meglepő módon, mélységben. Nekem minden alkalom, kezelés nagyon hasznos! Első alkalommal egy még általam sem ismert problémámat oldottad meg, illetve iránymutatásod által oldódott, oldottam meg. Egy következő alkalom néhány mondata által pedig bele mertem vágni, hogy megvalósítsam életem célját. KÖSZÖNÖM!” (Viki)

Nagy várakozással érkeztünk meg Livihez a Biotitokba. Már az ajtón belépve éreztük, hogy jó helyen járunk, mert a barátságos kis bolt maga a nyugalom szigete. A mai rohanó világban, a sok stresszes élethelyzetben olyan jó volt letenni kicsit a gondokat és átszellemülni, felvidulni Livinél.
A férjem és én elsősorban kislányunk egészsége miatti aggodalmunkban kerestük fel Livit, aki mindent megtett azért, hogy megválaszolja a kérdéseinket és eloszlassa a félelmeinket. Az állapotfelmérés során az egész családunkat érintő gondokat feltárva mutatott rá problémákra, és világosított meg ok-okozati összefüggéseket a testi-lelki bajok mögött. Sok mindent kaptunk: természetes gyógymódot, javaslatot “gyógyító önterápiára” és rengeteg pozitív energiát.
Mivel éreztük a felmérés jótékony hatásait, ezért nem sokkal később ismét felkerestük Livit, hogy segítsen kezelni az ekcémámat, ami időről időre visszatért és hagyományos orvosi kezeléssel (még szteroidos krémmel sem) nem tudtam hosszú időre megszabadulni tőle. Livi tanácsait megfogadva 2 hét alatt elmúlt az ekcémám. Nagyon hálás vagyok neki, hogy természetes gyógymódot talált a problémámra.
Az állapotfelmérésem során az is kiderült, hogy milyen méreganyagtól terhelt a szervezetem, ami egy önszorgalomból végzett, többhetes tisztítókúra után megdöbbentő volt számomra. Rengeteg tea, tabletta és gyógyvíz kapható, de most már tudom, hogy hatékonyabban lehet szakértői segítséggel elvégezni a szervezet méregtelenítését.
Mi nagyon örülünk, hogy felfedeztük magunknak a Biotitkot Az a figyelem, szakértelem, kedvesség, ami felénk áradt már önmagában jótékony hatással volt mindhármónkra. Nagyon hálásak vagyunk a tanácsokért, a segítségért, köszönjük szépen!” (B.Sz. Bernadett)

———

„Livinél jártam:

Ma reggel fogalmazódott meg bennem, hogy leírjam, mi is történt velem – talán azért most, mert egy éve jártam körülbelül Livinél.

Talán mindenki egyetért velem, hogy Livi a „vesénkbe lát”. Nálam a szó szoros értelmében a vesémbe látott,  amin keresztül kapcsolatot oldottunk.

A konkrét személlyel azóta nyugodtabb, elfogadóbb a kapcsolatunk, bár én előtte sem éreztem rossznak.

Az első oldás után döbbenetes érzés volt, miután kiírtam magamból, amit ki kellet írni. Pontosabban már a levélírás is, mert valóban felszínre tudott jönni rengeteg elfojtott dolog, amit nem is éreztem. Mindenkinek azt javaslom, írja meg azt a levelet, még akkor is, ha azt érzi, nem segíthet – de igen, segít, működik!!

Az én történetem viszont a kontroll után lett igazán érdekes.

A kontroll után, rögtön másnap nagyon korán reggel volt egy rémálmom. Nagyon éber állapotban lehettem, mert a mai napig elég élesen bennem van. Az érdekessége, hogy egy másik kapcsolatról volt szó az álomban, pontosabban arról a kapcsolatról érintőlegesen beszéltünk „csak”. Nem is tudom, milyen állapotban keltem, nagyon rossz érzésekkel. Szerencsére hamar a tudatomnál voltam, tudtam, hogy egy rossz álom volt, de régi elfojtott félelmeimet a felszínre hozta. Amiről tudtam, hogy foglalkoznom kell vele, hisz a félelmek jeleznek – egyik barátom szavaival élve: a félelmekkel szembe kell szállni.

Kb. 2 hét alatt kitisztult bennem egy válasz, egy döntés, ami megoldáshoz vezetett. Október 2-án meg is jött a döntésem eredménye :) Elindult egy folyamat, melynek a megoldása az idén tavasszal meg is született.

Azóta is hiszem, és nem tudok elég hálás lenni Livinek, hogy ott akkor egy éve a beszélgetésünkkel elindította ezt a folyamatot, mely mára már le is zárult.

Köszönöm Neked, Livi!

Szeretettel: Kati”

(2013. augusztus)

——–

„A mi történetünk kb. másfél éve kezdődött, ekkor jártunk először Livinél, méghozzá az akkor 5 éves kisfiunkkal, Barnabással. Ő akkor elég rossz állapotban volt, mert az állandó ugató köhögése miatt szinte 2 hetente orvoshoz jártunk és egyik gyógyszer sem bizonyult tartósan hatásosnak nála. Mivel én ekkor még nagyon szkeptikus voltam a természetes gyógymódok iránt ezt a lehetőséget szinte utolsónak hagytam! De örök hálám az életnek, amiért valahogy mégis elvezetett oda. Már az első találkozás alkalmával a férjem is és én is nagyon szimpatikusnak találtuk Livit, aki rengeteg türelemmel, szakértéssel fordult a kisfiunkhoz.

Olyannyira meggyőzött minket, hogy nem sokkal később a férjem is és az ő unszolására én is bejelentkeztem hozzá! Közben Barnabás egyre jobban lett, egyre ritkábban lett beteg és mostanra odáig jutottunk, hogy szinte nem látjuk az orvost. Livi csodálatos teakeverékének hála (amit azóta az egész család használ),  ha egy kicsit is köhög, azonnal itatom vele és 10-ből 9-szer nem kell orvoshoz fordulnunk!

A férjemnek is sokat segítettek ezek a találkozók, azt gondolom, elsősorban lelki szinten (és ebből adódóan fizikailag is), és az külön jó volt ebben, hogy mivel mindketten jártunk, Livi kompletten látta a bajok forrását és így hatásosabban tudott segíteni.

Mikor az első találkozómra mentem, szinte állandóan fájt a vesém, a hasam, a gyomrom és nagyon lehangolt állapotban voltam. Mára mondhatom, hogy ezek nagy része eltűnt, és ha elő is jön, tudom hova forduljak. Livi nagyon türelmes, kitűnő hallgatóság és a tanácsai mindig segítettek. Talán az én esetemben a legnagyobb a változás, mert ha valaki, én aztán nem hittem ezekben a dolgokban, de amilyen változáson azóta átestem, még számomra is hihetetlen.

Nagyon hálás vagyok, hogy megismerkedhettem Livivel, mert egy olyan utat mutatott nekem, amit egyre nagyobb érdeklődéssel igyekszem követni nap mint nap. Nem mellékesen pedig a családunk  egészségesebb, mint valaha.

Egyszóval nagyon köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy keresse fel ezt a nagyszerű helyet!” (B. Barbara)

———

„Először nagyon meglepődtem, hogy ennyi mindent tudtál rólam anélkül, hogy bármit is mondtam volna a születési dátumomon kívül, meg egy kicsit izgultam is, mert idegen volt a helyzet, de sokkal jobban éreztem magam, miután kijöttem onnan. és mindig nagyon vártam, hogy mikor mehetek megint, mert utána mindig megkönnyebbültem és sokkal jobban éreztem magam. Sokat tanultam is tőled.. amit nagyon köszönök Neked.” (H.B., középiskolás)

———

„Teljesen más lett a felmérés és a kontrollok után az életfelfogásom (jó irányba változott).” (Ármin, középiskolás)

———

Magneter mágnesrezonanciás kezelés

Haas-Prótár Krisztina és Haas Eszter baba

Haas-Prótár Krisztina és Haas Eszter baba

Kedves Lívia. Szeretném neked nagy-nagy örömmel elmesélni, hogy hála a mágnesrezonanciás készüléknek és neked, Eszti éjjel aaaaludt. 7 hónap első nyugodt éjszakája volt a mai. Persze nekem is jutott végre egy kis alvás. Valamint enyhén náthásan mentünk hozzád. Nos reggelre nem volt dolga az orrszívónak. Az orrfolyás huss eltűnt.😀😀😀 Ez volt a mágnesrezonancia bónusza? Nagyszerű dolog ez a ketyere. Köszönöm. Mindenkinek ajánlom.” (Haas-Prótár Krisztina és Haas Eszter baba)

„Kedves Livi! Amióta nálad jártam a mágnesrezonancia kezelésen, egyszerűen “szárnyalok” 🙂 Nagyon jól érzem magam a bőrömben és tele vagyok energiával, e csúnya esős-ködös idő ellenére is folyton mosolygok. Éjjelente jobban alszom, reggel kipihenten ébredek és napközben kiegyensúlyozottabb vagyok, mint korábban, elmúlt a fáradékonyságom. Örülök, hogy kipróbáltam! Köszönöm!” (Varga Judit)

„Délutánra nagyon megfájdult a fejem, s már azon voltam, hogy beveszek egy fájdalomcsillapító gyógyszert. Helyette inkább a fejfájást csillapító mágnesterápiás kezelést választottam. A kezelés végére ugyan nem múlt el teljesen a fejfájásom, de lényegesen csillapodott. nem volt szükség a gyógyszerre. Kb. 1 óra múlva viszont más teljesen meg is szűnt a fájdalom.” (Ács Gábor)

„Az elmúlt napok elég feszültek voltak, úgy éreztem, bármelyik pillanatban robbanhatok. Egyik reggel kipróbáltam a stresszcsökkentő, idegrendszert simogató kezelést, és szó szerint éreztem, ahogy kioldódott belőlem a feszültség. Nálam ez néhány könnycsepp kíséretében történt. A vállizmaim ellazultak, újra éreztem magamban az erőt, a belső nyugalmat. Nem túlzok, ha azt írom, olyan, mintha kicseréltek volna a kezelés végére.” (Kelemen Lívia)

„Tapasztalatok a kezelés alatt. Térdízületi problémával kerestem fel Livikét. 10 kezelést kaptam. Az ellazulást segítette a szép, letisztult környezet és a csodálatos zene. A fájdalmaim erősödtek a kezelések alatt, de utána lényegesen jobb volt. Bizsergést és melegséget éreztem a testem különböző részein. Lényegesen javult a kézzsibbadásom, az egész közérzetem. Tulajdonképpen a testi jótékony hatásai mellett a lelkemnek is jót tettek a kezelések.” (Adorján Edit)

———

Holistic Pulsing – Lélekmasszázs

„A lélekmasszázs után nyugodtnak és kipihentnek éreztem magam, jó érzés kerített hatalmába. A kezelések végére mindig kitisztultak a légutaim, jobban kaptam levegőt.” (P. Rita)

———

„Mély ellazulást éreztem. A simogató, gyermeki érzés jött vissza, mintha az ember az anyja karjaiban lenne. Nem is gondoltam, hogy ettől a nagyon lágy mozgástól ennyire el lehet lazulni. Ajánlom mindenkinek!” (K.-né Márti)

———

„Utána nem fájt annyira a lábam és jó érzés volt.” (P. Lajosné)

———

Tanulásmódszertan

„Azért kerestünk, kértünk segítséget a tanulás módszertanának kialakítására, fejlesztésére, mert a fiamban egyre erősebb félelem alakult ki a tanulással kapcsolatosan. Érdekes módon nem az iskolától, nem a feleléstől, hanem magától a tanulástól félt. Mereven, görcsösen hárított el magától minden segítséget. Persze ezzel párhuzamosan a jegyei is rohamosan romlottak. Azt tapasztaltam, hogy a tréning során ez a feszültség feloldódott. A foglalkozásokat mindig várta, jó hangulatról számolt be. … Jegyei lassan elkezdtek javulni, valamivel motiváltabbá, tudatosabbá vált. … Hasonló dolgokkal próbálkoztam eddig is, de így, hogy egy hiteles és kedves szakember is megerősítette ebben őt is és engem is, sokkal könnyebb lesz. Ebben a tanévben látványos, számszerűsíthető eredményeket valószínű már nem érünk el, de a következő éveket jól megalapozhatjuk. Köszönjük szépen!” (Á. Edit, 10 éves gyermek édesanyja, 2011. május 21.)

———

„Kelemen Lívia Tanárnő módszere aranyat ér!

Három gyermekünk közül, V. a középső, kisebb fajta tanulási nehézséggel küzdött. Ez koncentrációzavart, gyenge memóriát, figyelmetlen iskolai munkát jelentett nála. Bár otthonról sok támogatást kapott a napi tanuláshoz, mégis a középiskolai felvételi nagy kihívást jelentett számára. Ekkor találtunk rá a Tanárnőre, akit megbíztunk azzal, hogy készítse fel gyermekünket a magyar nyelvi felvételire. Ő ezt szívesen el is vállalta.
Kezdetben különböző tanulást segítő gyakorlatokat végeztek, de emellett emberileg, lelkileg is sok támogatást adott a komplexusokkal küzdő kamasz fiúnak. Kb. egy hónap bemelegítés után kezdték a koncentrált felkészítést.
Kitartó féléves munka eredményeként V. 2014. januárjában eredményes magyar és matematika felvételit írt, azaz mindkét (magyar és matematika) pontszáma kellően magas volt ahhoz, hogy bejusson a kiszemelt középiskolába. Szilárd meggyőződésem, hogy a Tanárnő segítsége nélkül ez nem következett volna be.
Bár a középiskola sokkal nehezebb, mint az általános, de fennakadás nélkül teljesít. Nem kitűnő tanuló, de az általános iskolai jegyeihez képest nem rontott.
Szívből javaslom minden felelősen gondolkodó szülőnek, hogy ne hagyja a gyermekét elkallódni, ne bízza rá a felkészülést, mert szükséges, hogy a korábbi évek feladatait kettesben beszélje meg egy felkészítő tanárral. És ha ez a tanár még különböző modern módszerekkel még tanulni, koncentrálni is megtanítja, akkor mindenképp csak nyernek az „üzleten”
Köszönjük, Lívia! További sok sikert kívánunk!” (egy balatonfüredi család)