Szolgáltatásaink


Megoldást keres egészségügyi panaszaira? Esetleg minden orvosi lelete negatív, mégsem érzi igazán jól magát? Kiegészítő terápiát szeretne a gyógyszeres kezelése mellé? Segítségre van szüksége az életmódváltásban? Mindezt természetes, szelíd gyógymódokkal szeretné megvalósítani?

Segítünk, nincs egyedül! Válasszon a szolgáltatásaink közül:

Magneter mágnesrezonanciás harmonizáló kezelések

Holisztikus állapotfelmérés

Holistic Pulsing – Ringató lélekmasszázs

Love Remedies – Szeretet Virágterápia virágesszenciákkal

Numerológia – egészség és önismeret a születési dátum tükrében

Kreatív tanulásfejlesztés – tanulásmódszertan

 

Holisztikus állapotfelmérés (méregterheltségi szint felmérése és gyógyító beszélgetés)

ÁllapotfelmérésA hagyományos kínai orvoslás már 4000 évvel ezelőtt felfedezte, hogy minden betegség az ember megzavart energetikai rendszerére vezethető vissza. Az energetikai rendszer nem tud megfelelően működni, ha külső és/vagy belső méregterheltségek érik a szervezetet. A kívülről bejutó vagy magában a szervezetben keletkező mérgek negatív irányba befolyásolhatják az egyes szervrendszerek, szervek működését. Zavart szenvedhet többek között a hormonrendszer, az immunrendszer, az idegrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztó szervrendszer stb.

A szervezet működését egy dominólánccal lehet szemléltetni: amint az egyik láncszem, például az immunrendszer kidől a sorból, nagyon könnyen dönti magával a többi láncszemet is. Amint sikerül a szervezet egészét megerősíteni, a szervek, illetve szervrendszerek egészségesen tudnak működni és nehezebben szenvednek zavart.

A ma élő ember folyamatos és különféle stressz hatásoknak van kitéve, melyek óhatatlanul hatnak a szervezetre. Nemcsak a külső környezetből érkező mérgek terhelhetik a szervezetet, hanem a belső, lelki mérgek is. Ez utóbbiak közé sorolhatjuk többek között a mérgelődést, a lelkiismeret-furdalást, az önbántó gondolatokat, és még sorolhatnám. Amennyiben tisztában van azzal, hogy milyen lelki ok húzódik meg egy-egy betegség hátterében, a gyógyulás sokkal tartósabban, könnyebben mehet végbe, hiszen a gyökerénél fogja meg a problémát. Az emberre mindig holisztikusan kell tekinteni, azaz a test – lélek – szellem hármasságát kell szem előtt tartani.

Nem elég csupán a testi tüneteket kezelni. Ha a lélek beteg marad, a tünetek ismét felüthetik a fejüket, hiszen a test a lélek színpada. A hosszú távú eredmény érdekében tehát célszerű a színfalak mögé is bekukkantani. Terapeutaként legjobb tudásom és tapasztalatom szerint szívesen segítek Önnek is megfejteni, hogy a betegsége/állapota milyen egyéni üzenetet hordoz a számára, illetve segítek meghatározni a szükséges terápiát is.

Mely tényezők okozzák a civilizációs betegségeket?

– stressz

– kevés testmozgás

– az immunrendszer helytelen működése

– a szervezetbe bevitt túlzott mennyiségű mesterséges anyag, például adalékanyagok, ízesítők, tartósítószerek stb.

– a külső környezet hatásai, például radioaktív sugárzás, elektroszmog-terhelés

– fertőzések

– a szülők genetikai információi

– az ember lelkivilága

– érzelmi sérülések az átélt események hatására

– a várandósság alatt az anya testéből és lelkéből szerzett terhelők

Hogyan tud segíteni betegségek esetén a holisztikus állapotfelmérés?

A szervezet méregterheltségi mértékének feltérképezése során választ kap arra, hogy milyen gócok (például nehézfém, elektroszmog, lappangó vírus stb.) húzódnak meg a szervezetében. Az állapotfelmérés közben zajló gyógyító beszélgetés során a terapeuta segítségével rávilágítást kap arra, hogy a fizikai tünetek mögött milyen lelki folyamatok zajlanak, melyek akár folyamatosan újragenerálhatják a kellemetlen tüneteket. A felmérés során a test jelzi a terheltség helyét, okát.

Bemérhető az egyénnek megfelelő vitaminok, étrend-kiegészítők, egyéb készítmények, vagy éppen kozmetikai termékek stb. alkalmassága.

Az állapotfelmérés végén a vendég személyre szabott terápiás javaslatot kap, mellyel tudja segíteni, támogatni a gyógyulást, a regenerálódást. A cél az, hogy a szervezet öngyógyító rendszerei mozgásba lendüljenek.

A felmérést követő 4-5 hónapban a terapeuta nyomon követi az egyén állapotát, és az ismételt találkozások, a kontrollok alkalmával segíti az elindított, jó irányú folyamatokat. Így a terápia teljesen egyénre szabott, irányított és ellenőrzött.

A méregterheltségi szint felmérése nem helyettesíti az orvosi diagnózist!

Mely esetekben ajánlott a holisztikus állapotfelmérés?

– allergia, asztma

– bőrproblémák, például pattanásosság, ekcéma, bőrszárazság, pikkelysömör

– légúti fertőzések

– vírusos fertőzések, például HPV, influenza

– bakteriális fertőzések, például hólyaghurut, homlok- és arcüreggyulladás

– fejfájások, migrén

– fáradékonyság

– emésztési zavarok, problémák, például puffadás, székrekedés

– alvászavarok

– idegrendszeri problémák, depresszió, pánikbetegség

– hormonális problémák

– szív- és érrendszeri problémák

– cukorbetegség

– zsíranyagcsere-zavarok

– nőgyógyászati és húgyúti problémák, például ciszták, menstruációs rendellenességek, fertőzések, prosztata problémák

– csont- és ízületi, mozgásszervi betegségek

– gyermekvállalási nehézségek

– autoimmun betegségek

– tumoros megbetegedések

Hogyan történik az állapotfelmérés?

Az állapotfelmérés előtt a testről el kell távolítani a fém ékszereket, illetve a mobil telefont. A vendég egy fémrudat tart a kezében és közben a terapeuta méri a méregterheltséget, illetve irányítja a beszélgetést. A felmérés teljesen fájdalommentes.

Hány éves kortól lehet elvégezni az állapotfelmérést?

Nincs sem alsó, sem felső korhatár: bárkinél elvégezhető a felmérés.

Van-e ellenjavallata a holisztikus állapotfelmérésnek?

A méregterheltségi szint felmérésének nincs ellenjavallata.

Mennyibe kerül a holisztikus állapotfelmérés)?

Az állapotfelmérés ára 10.000 forint, ami tartalmazza a 75 perces felmérést és a gyógyító beszélgetést, illetve a 2×20 perc kontrollt.

Mit kap az állapotfelmérés és a kontroll találkozók alkalmával?

– megoldást a problémájára

– objektív rálátást nyer saját magával kapcsolatban, így jobban meglátja a problémája gyökereit, bizonyos összefüggéseket

– jobban megismeri önmaga és a szervezete működését

– ha szükséges, akkor továbbirányítom szakorvoshoz, más területen működő természetgyógyászhoz

– nemcsak gyógynövényes terápiás javaslatot hall, hanem segítő technikákat, módszereket is mutatok, melyek segítségével könnyebben tudja megélni, kezelni a helyzeteket

– nem utolsósorban teljes odafigyelést, amikor az együtt töltött idő csak Önről szól

Mit mondanak azok, akik már kipróbálták a holisztikus állapotfelmérést?

Kattintson IDE és olvassa el!

Ki végzi a holisztikus állapotfelmérését?

 

 

 

 

 

 

 

Lívia, az Ön gyógynövényszakértője

Kérjen időpontot most: 06-20/595-3062

 

Holistic Pulsing – Ringató lélekmasszázs

Activate, Balance and Clear the 7 Chakras (energy centers) of the body Funshop 2 and 4 hours (options for both) Using all the senses in a unique way, along with yoga or dance movement and extraordinary guided meditations will encourage all participants to re-connect deeply with their inner child and touch a place of healing, leaving your event feeling fulfilled and satisfied. www.YogEvents.comA Holistic Pulsing, vagy Lélekmasszázs egy, Ausztráliából eredő, tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozó alternatív terápia.

A lágy, ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, mely az egész lényünkre hat.

A masszázs a teljes egységet, azaz a testet, lelket, szellemet stimulálja. Támogatja, aktivizálja a szervezet természetes védekező és öngyógyító rendszerét. Ez a terápia az egyik leggyorsabban ható ellazító, stresszoldó módszer, melynek célja, hogy a teste energetikai rendszere egyensúlyba kerüljön.

 

Kiknek/milyen esetekben ajánlott a Holistic Pulsing/Lélekmasszázs  kezelés?

– mindennapi erős stressznek kitett személyek

– túlterhelt emberek

– szervi elváltozásra nem visszavezethető pszichoszomatikus tünetek esetén

– pánikbetegség

– depresszió, szorongás

– félelmek oldása

– kismamák

– gyermekek

– rossz közérzet esetén, melynek oka nem vezethető vissza szervi elváltozásra

A kezelés kényelmes ruhában történik, mely elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását. A terápia nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Pákozdi Mária masszőr, Szeretet Virágterápia tanácsadó

Kérjen időpontot most: 06-20/595-3062

 

Szeretet virágterápia virágesszenciák

Love the colors! From Pixdaus.com taken by Ryszard Jurzak and Sheriann Bylund

A virágesszenciák az energiagyógyítás fogalomkörébe tartoznak, úgynevezett rezgésterápiák.

Testünk minden sejtjének megvan a maga rezgése, melyek, ha egymással összhangban rezegnek, egészségesek vagyunk, ha viszont diszharmónia alakul ki a sejtek között, akkor megbetegszünk.

Gondolatainknak, érzéseinknek is megvan a maga energiafrekvenciája. Ha stresszesek vagyunk, vagy fájdalmat érzünk, akkor ezek az energiák blokkokat hoznak létre az energiaáramlásban, majd testi szinten betegségek alakulnak ki.

A virágesszenciák megfelelő módon gyógyítják gondolatainkat, érzéseinket, így pozitív hatást fejtenek ki a fizikai közérzetünkre, állapotunkra is: finoman áthangolják a testünket arra a harmóniára, amelyre szükségünk van.

A Juta Stepanovs által Ausztráliában kidolgozott virágterápiában az ausztrál vadvirágok esszenciáját a természetes élőhelyén fejlődő, élő növényből nyerik ki, így az sértetlen marad, tovább él. Juta Stepanovs erről így vall: „Csodálatos, méltó módja ez a növényekkel való bánásmódnak, hiszen így az ember többször felhasználhatja ugyanazt a virágot, mivel nem zavarta meg a virág életciklusát”. A virágesszencia tartalmazza a növény, a talaj, a környezet teljes energiáját, mely az egész személyiségre, lélekre, szellemre, testre jótékony hatással van.

A test a lélek színpada, így ha a lélek sebeinek gyógyulása elkezdődik, a test is könnyebben, gyorsabban regenerálódik.

Kiknek/milyen esetekben ajánlhatók a Szeretet virágesszenciák?

– lelki méregtelenítés

– önbizalom erősítése

– döntéshozatal megkönnyítése

– magabiztosság erősítése

– intuíció fejlesztése

– kreativitás kibontakoztatása

– szorongás oldása

– félelmek enyhítése

– bűntudat, harag, lelkiismeret-furdalás érzésének enyhítése

– fájó érzelmi, lelki blokkok feloldása

A Szeretet virágesszenciák alkalmazása

A 45 virágból a páciens választja ki azt a három-öt esszenciát, melyre az adott testi-lelki helyzetben szüksége van, így teljes mértékben személyre szabott esszenciakombinációt kap.

A terapeuta által elkészített keveréket 3-4 hétig kell belsőleg és külsőleg használni, ezáltal segítve a test, a szellem és a lélek mielőbbi harmonizálását, érzelmi egyensúlyunk helyreállítását.

Minden esszenciához tartozik egy pozitív megerősítő mondat, mantra, melyet, ha gyakran mondunk és/vagy leírunk, még tovább segíti a harmóniánk helyreállítását.

A virágesszenciák semmiféle mellékhatással nem rendelkeznek, és bármilyen más szerrel együtt is alkalmazhatók, egymás hatékonyságát nem csökkentik.

A terápia nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Pákozdi Mária Szeretet Virágterápia tanácsadó, masszőr

Kérjen időpontot most: 06-20/595-3062