Magneter mágnesrezonanciás kezelés


A mágnes gyógyító erejét már az ősi kultúrákban is alkalmazták a szépség és egészség érdekében. Ma sincs ez másképp. A Magneter mágnesrezonanciás terápia során a szervezet egészséges rezgéstartományaival dolgozunk, azaz a kibillent egyensúly visszaállítása és az öngyógyító rendszerek aktivizálása a cél. Stressz hatására a szervezet kibillen az egyensúlyi helyzetéből, amire hamar reagál a vegetatív idegrendszer, a hormonrendszer, a nyálkahártyák begyulladnak, s egy idő után már képtelen az alkalmazkodáshoz, kialakulnak a betegségek. Fejfájás? Hormonális, esetleg menstruációs probléma? Gyulladás a szervezetben? Allergia? Ízületi fájdalmak? Cukorbetegség? Enerváltság, fáradékonyság? Ezek mind a felborult egyensúlyi állapot jelzései. A mágnesrezonancia egészséges rezgéstartományaival történő kezeléssel, a test vitalizálásával beindíthatjuk a szervezet regenerációs folyamatait. Így a szervezet képes ismét egyensúlyba kerülni és működtetni az öngyógyító rendszereit.

 • betegségmegelőzés, stresszcsökkentés
 • az immunrendszer megerősítése (daganatos betegségek esetén is!)
 • allergiák, parlagfű allergia is
 • hormonális, akár menstruációs problémák, pajzsmirigy problémák
 • gyulladáscsökkentés (általános, de férfiaknál akár prosztatagyulladás esetén is)
 • ízületi fájdalom
 • az izomfeszülések megszüntetése
 • porckorongsérv
 • alvásproblémák
 • cukorbetegség
 • emésztőrendszeri problémák, pl.székrekedés, Candida gombásodás, bélférgek, élősködők, Chron-betegség
 • érelmeszesedés, érszűkület
 • migrén, fejfájás
 • energiahiány, fáradékonyság, rossz hangulat
 • dohányzásról leszokás segítése

Még többet szeretne tudni a mágnes gyógyító hatásáról? Kattintson a blogbejegyzésemre: A mágnes gyógyító ereje

womanity_logoA Womanity, A Legjobb oldalad magazin honlapján is olvashat rólunk és a mágnesrezonanciáról: Mire jó a mágnes?

 

MagneterLogoA Biotitok Gyógytékában személyre szabott kezelési programmal tudjuk segíteni az Ön regenerálódási folyamatait. A Magneter mágnesrezonanciás terápia nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést, de hatékonyan kiegészítheti.

TEGYEN AZ EGÉSZSÉGÉÉRT, BESZÉLJÜNK MEG IDŐPONTOT MOST: 06-20/595-3062

 

Tapasztalatok

Haas-Prótár Krisztina és Haas Eszter baba

Haas-Prótár Krisztina és Haas Eszter baba

Kedves Lívia. Szeretném neked nagy-nagy örömmel elmesélni, hogy hála a mágnesrezonanciás készüléknek és neked, Eszti éjjel aaaaludt. 7 hónap első nyugodt éjszakája volt a mai. Persze nekem is jutott végre egy kis alvás. Valamint enyhén náthásan mentünk hozzád. Nos reggelre nem volt dolga az orrszívónak. Az orrfolyás huss eltűnt.😀😀😀 Ez volt a mágnesrezonancia bónusza? Nagyszerű dolog ez a ketyere. Köszönöm. Mindenkinek ajánlom. (Haas-Prótár Krisztina és Haas Eszter baba)

„Kedves Livi! Amióta nálad jártam a mágnesrezonancia kezelésen, egyszerűen “szárnyalok” 🙂 Nagyon jól érzem magam a bőrömben és tele vagyok energiával, e csúnya esős-ködös idő ellenére is folyton mosolygok. Éjjelente jobban alszom, reggel kipihenten ébredek és napközben kiegyensúlyozottabb vagyok, mint korábban, elmúlt a fáradékonyságom. Örülök, hogy kipróbáltam! Köszönöm!” (Varga Judit)

„Délutánra nagyon megfájdult a fejem, s már azon voltam, hogy beveszek egy fájdalomcsillapító gyógyszert. Helyette inkább a fejfájást csillapító mágnesterápiás kezelést választottam. A kezelés végére ugyan nem múlt el teljesen a fejfájásom, de lényegesen csillapodott. Nem volt szükség a gyógyszerre. Kb. 1 óra múlva viszont más teljesen meg is szűnt a fájdalom.” (Ács Gábor)

„Az elmúlt napok elég feszültek voltak, úgy éreztem, bármelyik pillanatban robbanhatok. Egyik reggel kipróbáltam a stresszcsökkentő, idegrendszert simogató kezelést, és szó szerint éreztem, ahogy kioldódott belőlem a feszültség. Nálam ez néhány könnycsepp kíséretében történt. A vállizmaim ellazultak, újra éreztem magamban az erőt, a belső nyugalmat. Nem túlzok, ha azt írom, olyan, mintha kicseréltek volna a kezelés végére.” (Kelemen Lívia)