Saját termékeink: Illatos füvek teakeverékek


ILLATOS FÜVEK TEAKEVERÉKEK – saját receptúrák alapján összeállított kézműves teakeverékek

Belülről fakadó tisztaság – Hogy ne csak kívülről, hanem belülről is táplálja szervezetét.

Illatos füvek teakeverékek

Illatos füvek teakeverékek

Napsugár teakeverék: A színes teakeverék tisztítja és erősíti a vesét, energiával tölti fel a szervezetet. A vízhajtó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő gyógynövényei segítik a húgyúti gyulladás, felfázás kezelését.

Naplemente teakeverék: a nyugtató citromfű, a szíverősítő galagonya és a sárga napraforgószirom csodás keveréke, hogy az alvás pihentető legyen.

Jól járok teakeverék: A csodás hatékonyságú körömvirág narancssárga szirmai színesítik ezt a teakeveréket, mely csökkenti az ízületi gyulladást és fájdalmat.

Lélekerő teakeverék: A levendula aromájával átitatott szépséges teakeverék valódi lélekerőt önt az emberbe, a nyugalom és a jókedv érzését segíti. Már a látványa is jókedvre derít!

Könnyű pocak teakeverék: ez a tea az emésztés segítésére született szeretettel; ha megfeküdte az étek a gyomrát, igya a Könnyű pocak teát!

Mosoly gyümölcsös teakeverék: Igazán egészséges, gyümölcsös és 100% természetes összetevőket tartalmazó teakeverék. A Mosoly gyümölcsös teakeverék egy finom élvezeti tea, ám összetevőinél fogva támogatja a hasnyálmirigy működését, cukorbetegeknek csökkentheti a vércukorszintjét.

Partnereim, ahol még megtalálja az Illatos füvek teakeverékeket:

BalatonÍzlelő – 1053 Budapest, Királyi Pál utca 10.

Bor és Szóda – 8220 Balatonalmádi, Baross Gábor u. 2., Tulipán Udvar

Nagyi kertje teaház – 8241 Aszófő, Remete u. 2.

Ha szeretné megrendelni a teákat, kérem vegye fel velem a kapcsolatot: info[kukac]biotitok.hu

Érzések azoktól, akik már megkóstolták:

Napsugár1-23„Azokban a napokban, amikor a Napsugár teakeveréket iszom, mindig kisüt a nap „idebenn” és odakinn is Életerővel tölt fel, elmúlik a fáradékonyságom, aktívabb leszek, energikusabb, elmarad a délutáni kávé, mert nem jelentkezik a szokásos délutáni fáradtságérzet. A végtagjaimban — talán a sok ülőmunka következtében is jelentkező — enyhe vizesedés megszűnik. Amikor a Napsugár teakeveréket iszom, mindig energikusabb vagyok. Azt is észrevettem, hogy összeszedettebbnek és könnyedebbnek érzem magam, jobban tudok összpontosítani, koncentrálni. Köszi, Livi, hogy megalkottad!” (Judit)

„A teáid isteni finomak, még soha nem ittam ilyet! Belekortyolok, és olyan mintha egy réten ülnék, ahol süt a nap…. vagy a levendula mező közepén.” (Bors Beáta)

„A teáid nagyon finomak, egy kis mézzel megbolondítva más ízt kaphatunk. A Mosoly gyümölcsös teakeverék illata betölti az egész szobát, az alma és a fahéj íze dominál. Egy fárasztó nap után jólesik egy bögrével :)” (Gálné Krajcserik Eszter)

Mosoly1-17