Bemutatkozás


Kedves Érdeklődő!

Megoldást keres egészségügyi panaszaira? Esetleg minden orvosi lelete negatív, mégsem érzi igazán jól magát? Kiegészítő terápiát szeretne a gyógyszeres kezelése mellé? Segítségre van szüksége az életmódváltásban? Mindezt természetes, szelíd gyógymódokkal szeretné megvalósítani?

Segítünk, nincs egyedül!

A mai rohanó, felgyorsult világban szükség van olyan helyekre, ahol egy kicsit megpihenhetünk, ahol nyugodt, meghitt légkörben tölthetjük az időnket. A Biotitok Gyógytékát egy ilyen helynek álmodtuk meg. Mindenki, így mi is járjuk az önismeret végtelen útját, megismerkedünk új és érdekes emberekkel, gondolkodásmódokkal és még sorolhatnánk mi mindennel. A sokféle információ között jó, ha valaki a segítségünkre siet, és a szakértelmével, tapasztalataival, figyelmességével, emberségességével támogatja, segíti a változás, változtatás folyamatát. Ha valamilyen tevékenységbe, ötletbe beleadjuk a személyiségünket, az hitelessé tud válni. Ezt fontosnak tartottuk a Biotitok Gyógytéka létrehozásakor is.

Bízunk benne, hogy minden, hozzánk betérő érdeklődő megtapasztalja az odafigyelést, a szakértelmet, a hitelességet, a lelket!

Kalkuttai Teréz anya bölcsessége néhány mondatban nagyon szépen kifejezi, ami a leglényegesebb, és amire nagy szüksége van mindenkinek: „Ossz szeretetet, bárhová mész: Legfőképpen a saját házadban… Ügyelj rá, hogy mindenki jobb érzésekkel és boldogabban távozzék tőled, mint ahogyan jött. Légy Isten jóságának élő kifejeződése; jóság ragyogjon a szemeidben, a mosolyodban, meleg, üdvözlő szavaidban.”

 Kelemen Lívia, az Ön gyógynövényszakértője

Lívia, az Ön gyógynövényszakértője

Már tizenéves koromban észrevettem, hogy különös szeretettel, érdeklődéssel fordulok a természetes gyógymódok, főleg a gyógynövények felé. A lelkesedés és az elhivatottság érzése az évek múlásával egyre inkább erősödött, így az egyetemi éveim alatt megszereztem a fitoterapeuta természetgyógyász szakvégzettséget. Természetes gyógymódokkal foglalkozó tanáraim között említhetem Gillich Istvánt és Béky Lászlót. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgabizottsága előtt jeles érdemjegyet szereztem a fitoterápia elméletéből és gyakorlatából egyaránt.

Lenyűgözött a gyógynövények egyedisége, szépsége és észrevettem, hogy minden egyes növény saját rezgéssel, energiával rendelkezik, amivel természetesen a terápia kiegészül. Eddigi életem során megadatott a lehetőség és szerezhettem tapasztalatot mind az oktatás, mind a gyógynövény-terápia területén. Gyógynövényszakértőként a korábbi években sok-sok tapasztalatot szereztem, ám igyekszem a tudásomat folyamatosan csiszolni, gyarapítani. Mind a két szakmában nagyon előtérbe kerül az emberek személyisége, egészségi állapota, a tapasztalatok egymással történő megosztása, így fontosnak tartom a lelket, a másikra való odafigyelést, illetve, hogy az emberek egyre tudatosabban legyenek jelen a saját életükben. A tanácsadáson túl cikkeket is írok az egészséges életvitelről, a betegség-megelőzés lehetőségeiről, a természetes gyógymódokról. Remélem és bízom benne, hogy ezeken a módokon egyre több embert sikerül megszólítanom, „megérintenem”.

A gyógynövények elkötelezett híveként azt vallom, hogy az emberre test-lélek-szellem egységeként, azaz holisztikusan kell tekinteni. Nem elég csupán a testi tüneteket kezelni. Ha a lélek beteg marad, a tünetek ismét felüthetik a fejüket, hiszen a test a lélek színpada. A hosszú távú eredmény érdekében tehát célszerű a színfalak mögé is bekukkantani. A tanácsadás során a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint segítek megfejteni, hogy az egyes betegségek milyen egyéni üzenetet hordoznak a beteg számára, illetve segítek meghatározni a szükséges terápiát is.

A természet páratlan kincsestárában szinte minden problémára meglelhetjük a gyógyírt, legyen szó emésztőrendszeri problémáról, nőgyógyászati gyulladásról, meghűlésről és még sorolhatnám.

Gyógynövény-terápia esetén fontos a türelem, hiszen szelíd gyógymódról van szó, emiatt a terápia hosszabb időt vehet igénybe. Mit kínálnak a gyógyító növények a türelemért és a kitartásért cserében? Jobb közérzetet, életerőt és tiszta szervezetet, a hatóanyagokhoz való hozzászokás, illetve függőség kialakulása nélkül.

Több internetes portálon, illetve a nyomtatásban megjelenő Balatonfüredi Naplóban és a Balatoni Tükörben rendszeresen olvashatók az egészség megőrzésével, egészséges életmóddal, természetes gyógymódokkal kapcsolatos írásaim. A blogom elérhetősége: Természetes egészség blog

Legyen aktív és boldog részese a saját egészségtervének!

Szeretettel és szakértelemmel várjuk Balatonfüreden, a Kossuth utca 19. szám alatt!
Telefonon is kereshet bennünket: 06-20/595-3062

Biotitok Gyógytéka

Kelemen Lívia e.v.

Székhely: 8200 Veszprém, Lóczy Lajos utca 36B.

Adószám: 65780002-1-39

Adatkezelési nyilvántartási számom: NAIH-81016/2014